چگونه با دروسی که علاقه ای به آن ها نداریم رفتار کنیم؟

چگونه با دروسی که علاقه ای به آن ها نداریم رفتار کنیم؟

گاهی اوقات که کارنامه ی آزمون های آزمایشی یک دانش آموز را بررسی می کنیم متوجه می شویم که نتیجه ی یک یا دو درس، بسیار ضعیف تر از دروس دیگر است. وقتی که علت را از خود دانش آموز جویا می شویم؛ می فهمیم که به آن دروس علاقه ندارد و به همین خاطر کمتر به سراغ آن ها می رود. شما باید در هر درس یک درصد منطقی و قابل قبولی را به دست آورید تا بتوانید که در کنکور موفق شوید. اگر در همه ی دروس درصد بالایی کسب کنید و فقط یک درس را خراب کنید نمی توانید نتیجه مورد علاقه تان را کسب کنید. در ادامه راهکار های مواجهه با دروسی که به آن ها علاقه ای ندارید را برایتان می گویم.

ذهنیتتان را اصلاح کنید

یکسری از دانش آموزان هر چه یک درس را می خوانند نمی توانند نتیجه خوبی بگیرند و همین مورد باعث شده است که آن درس را رها کنند و یا کمتر به سراغ آن بروند. اگر شما نیز دچار این ذهنیت غلط هستید باید فورا آن را اصلاح کنید.نتیجه نگرفتن شما در آن درس می توانید می تواند دلایل زیادی داشته باشد که مهم ترین آن ها روش مطالعه غلط و یا تست نزدن به اندازه کافی می باشد. شما به جای اینکه آن درس را کنار بگذارید باید مشکلات خود را را پیدا کنید و آن هارا رفع کنید. اگر یک نگاه به اطراف خود بیندازید می بینید که بسیاری از دوستانتان که تقریبا با شما هم سطح هستند؛ نتیجه خوبی در آن درس کسب کرده اند. برای رهایی از این باور غلط، باید این نکته را ملکه ی ذهن خود کنید که اگر آن ها توانسته اند پس شما نیز می توانید.

خواندن  معرفی رشتۀ زبان و ادبیات عربی، بازار کار، مزایا و معایب

از پایه درس بخوانید

یکی از دلایل علاقه نداشتن به یک درس، ضعف در پایه است که باعث عدم یادگیری و نا امیدی فرد می شود. منظور از ضعف در پایه، ضعف در مطالب سال هفتم،هشتم و نهم است که از آن ها سوال مستقیمی در کنکور مطرح نمی شود ولی پایه و اساس بسیاری از مطالب می باشند. اگر در مطالب پایه مشکل دارید در طول روز، یک زمان مشخص را به مطالب پایه ای اختصاص دهید. شاید نگران این باشید که اگر برای مطالب پایه وقت بگذارید، برای دروس اصلی با کمبود زمان مواجه شوید در حالی که اصلا اینطور نیست و شما اگر روی مطالب پایه مسلط باشید؛ می توانید مطالب اصلی را زودتر و بهتر یاد بگیرید.

صبر و حوصله به خرج دهید

اکثر قهرمانان ورزشی در مصاحبه های خود می گویند که در ابتدا به رشته خود و تمرینات سخت علاقه مند نبوده اند و به زور پدر و مادر و یا از راه های دیگر وارد رشته خود شده اند. این قهرمانان در ابتدا صبر و حوصله به خرج داده اند و به نفس خود غلبه کرده اند. در نتیجه رفته رفته با به دست آوردن مقام ها و موفقیت های کوچک در سطح منطقه یا استان به رشته خود علاقه مند شده اند و تلاش خود را برای موفقیت بیشتر کرده اند. شما نیز مانند این قهرمانان باید بر نفس خود غلبه کنید و به سراغ درس هایی که به آن ها علاقه ندارید بروید و کمی صبر داشته باشید تا کم کم درصدتان بالا برود. اگر این فرایند را اجرا کنید و نتیجه خوبی بگیرید بدون شک به آن درس علاقه مند می شوید. این علاقه مندی باعث می شود که نتیجه بسیار بهتری در کنکور کسب کنید و یک روحیه فوق العاده برای ادامه مسیر داشته باشید.

خواندن  معرفی رشتۀ داروسازی، گرایش‌ها، تأسیس داروخانه

نویسنده: علیرضا کاظمی بقا